10 jaar Gallery40NL - jubileumexpositie

In 2009 zetten wij voorzichtig onze eerste stappen als kunstgalerie, op een moment dat veel gevestigde galerieen de effecten van de recessie goed konden merken. In de jaren die volgden bouwden wij onze portfolio van kunstenaars rustig uit en introduceerden wij hun werk bij honderden liefhebbers en verzamelaars door heel Europa.

De jarenlange samenwerking met veel kunstenaars en de soms net zo lange relatie met kopers van hun werk is ondertussen een belangrijk deel van ons leven geworden. Nu zijn we tien jaar verder en heel erg trots dat we deze mijlpaal hebben bereikt. De dit jaar gerealiseerde uitbreiding van onze huisgalerie met bescheiden beeldentuin is een volgende spannende stap in onze activiteiten.

We nodigen u dan ook van harte uit onze jubileumexpositie t bezoeken. In onze nieuwe beeldentuin zult u werk zien van deels bekende, deels minder bekende namen. En in onze huisgalerietonen we met name nieuw werk van onze vaste kunstenaars, maar is uiteraard ook werk van een aantal nieuwe kunstenaars te zien.

We kijken er naar uit u binnenkort te mogen begroeten

 

Expositieprogramma:

do 27 juni - za 29 juni: open van 13-17 uur

do    4 juli - za     6 juli: open van 13-17 uur

do  11 juli - za   13 juli: open van 13-17 uur

 

Gallery40NL

Tweede Loolaan 40

7009 AT Doetichem

+31-621186180

info@gallery40.nl

www.gallery40.nl